WindSculptures Nederland partner van Bomencentrum Nederland

WindSculptures bij Bomencentrum Nederland

WindSculptures Nederland is partner geworden van Bomencentrum Nederland aan de Zandheuvelweg 7 te Baarn. Vanaf 12 november staan onze WindSculptures in de ideeëntuin van het Bomencentrum. Hans Blokzijl, directeur van Bomencentrum Nederland, heeft een aantal prachtige locaties in de ideeëntuin van het Bomencentrum aangewezen, waar de WindSculptures volledig tot hun recht komen.

Het Bomencentrum is niet openbaar voor het publiek toegankelijk. Wilt u de WindSculptures zien, dan kan dat op afspraak met WindSculptures Nederland. Stuur een e-mail naar info@WindSculptures.nl. Wij nemen dan contact op.

Over Bomencentrum Nederland

Even buiten het lommerrijke Baarn, aan de rand van rijke natuur, ligt het 25 hectare grote terrein van een bijzondere onderneming: Bomencentrum Nederland. Het bedrijf is in 1985 opgericht en heeft zich onder leiding van ing. Hans R. Blokzijl tot een veelzijdige, groene en ook klimaatneutrale onderneming ontwikkeld.

In de loop van 25 jaar is de bomenkwekerij van Bomencentrum Nederland uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzondere en grote bomen. Op de kwekerijen van Bomencentrum worden meer dan 100.000 bomen in ruim 750 soorten geproduceerd. De bomen worden onder andere als verfraaiing gebruikt bij stedelijke herinrichtingsprojecten, nieuwbouw van bedrijven en landschap- en parkrenovaties.

Op het Bomencentrum is ook Het Groene Paviljoen gelegen. Een uniek ontvangst- en vergadercentrum waar Hans Blokzijl jaarlijks meer dan 30.000 gasten voor uiteenlopende evenementen ontvangt.